Nytt här hemma!

Det har stått lite still här hemma angående renoveringar, nya saker etc. Man kan ju inte köpa nytt hela tiden.. Fast jag skulle vilja.

Vi var en tur på IKEA, en snabbsväng förra helgen och inhandlade lite smått och gott, hade gärna försökt hinna med övervåningen och Lagerhaus också men jag hann bara nedervåningen på självaste storvaruhuset. Tråkigt, men så blev det.. Jag passade på att handla ljusstaken som jag hade sett hos bästaste Lina och som jag blev så förälskad i, så nu passade jag på att köpa två egna ljusstakar av serien Trådig.. Snygga så..
Det blev även ett par gardiner som jag blev mäkta imponerad av att kvaliteten var så pass för den summan jag gav. Måste jag säga att IKEA är bra??

Åhh, jag införskaffade Stockholms brickan också, den är en klar favorit på mitt vardagsrumsbord.. Nu måste jag bara hitta lite nya lyktor, i sommarfärger.

Fyndade även dessa Norrmann-Copenhagen kopior till ett bra pris.. Ja de är ju inte superlika originalet men jag tycker om dem ändå...Gardinerna från IKEA.Stockholm fatet passar ypperligt på IKEA bordet istället för en duk.Åsså dom efterlängade ljusstakarna :-)
(Bilder: Privat)

På önskelistan!

Till den lillle bebben har jag ju funderingar på att det ska gå i vitt och svart. Det jag länge har suktat efter är Färg och Forms Serie Moln och den i svart. Love it..
Jag har ju kvar sen tidigare en gammal spälsäng från när syskonen var små, en vit härlig spälsäng. Behöver dock bättras på lite i färg men det har jag ju hela sommaren på mig att fixa.

Har ju lite saker på önskelistan som jag måste inhandla till hösten när nästa tur till IKEA ska göras..


(Bild: Eget Kollage)


Detta är basen som jag måste inhandla till att börja med..

Färg och Form Påslakan från Inredningetc.se 349:-
Cult Design Minimonster Nappbox från Mique 146:-
IKEA´s Täcke "Len" 79:-
IKEA´s Kudde  "Len" 39:-
IKEA´s Spjälskydd "Kompisar" 129:-
Flugsvampslampa från Barnvänligt 369:-

När allt har kommit på plats så kommer jag även att fixa en hylla ovanför sängen alternativt små hyllor bredvid sängen där min fina lampa och nappboxen ska rymmas.

Funderar på denna(Bild: IKEA Lack Vägghylla 499.-)


Eller classico Pocketstringen


(Bild: RUM21 945:-)Halvvägs!

20 fulla veckor har gått och jag är halvvägs genom graviditeten. Det känns helt overkligt fortfarande att det växer ett litet knyte inom mig. Syskonen har nästan glömt bort att det växer ett litet syskon till dem i min mage, de ser att magen växer men de har tappat sugen eller vad man ska säga att överhuvudtaget kommentera magen..

JAg börjar redan känna mig ganska otymplig, magen har ju som sagt redan från vecka 12 legat ganska högt upp och det har tryckt på lungorna ganska länge så jag känner mig ganska slut på redan..

Funderingarna kring barnrummets utformning har ju som sagt funnits ganska länge och det kommer att bli ett ganska neutralt rum i svart och vitt.

En shoppingtur på IKEA till hösten är ett måste för jag behöver så mycket :-)

Så här ser magen ut just nu..Ja det är ju som sagt inte bara magen som växer här, urk! Vikten står redan på 14 plus.... Usch, blir mycket att jobba bort sedan!

Men det är ett senare problem, just nu njuter jag av allt!!


RSS 2.0