Entering v 19

Då har man tagit steget in i vecka 19 och magen växer så det knakar. Man är ju snart halvvägs och ibland undrar jag "hur stor kommer magen att bli egentligen?" Jag har ju liksom hunnit glömma hur det var att dels vara gravid och hur allting var vid olika tillfällen.

I överlag så måste jag ändå säga att jag mår bra, har ju inte haft några större illamående attacker annat än att jag inte klarar av lukter.. Blää vilka kväljningar jag får. Plus att jag varit trött i stort sett hela första tiden. Men nu mår jag som sagt väldigt bra, energin är på väg tillbaka och jag känner mig som en människa igen.. Skönt!!

Och så kvällsmagen :-)Så nu ser man att det växer därinne :-)


Ny dag och nya möjligheter

Idag började jag på mitt nya jobb, som vanligt vid starten av något nytt är man pirrig och förväntansfull. Likaså var jag idag. Fast ändå inte lika mycket denna gång som de tidigare gånger jag startat ett nytt projekt eller ett nytt arbete. Denna gång var det faktiskt som att komma hem.

Jag har nämligen fått jobb på mitt gamla jobb fast en ny tjänst och på samma premisser som alla andra. Härligt!!
Det jag möttes av i morse var ett härligt och glatt gäng med många kända ansikten. Det var precis som jag aldrig hade slutat.. Visst är väl det härligt??

Det som känns allra bäst är att alla är så medveten om min situation, att jag ska ha barn. Det känns så skänt att slippa hymla om situationen och fundera!

Lovely!!


Så nu ska  jag tjäna pengar fram till bebben är född sen så blir det att chilla ett bra tag om det visar sig att jag inte får fortsätta, annars blir det en kort mammaledighet....


(Bild: Lindström)


En liten uppdatering!!

ja som ni märker har jag lyst med min frånvaro här på bloggen. Jag berättade senast att jag väntade barn och att jag känt motivationen tryta lite grann. Men jag har varit så grymt trött och är det fortarande till viss del om än inte i samma utsträckning..

I fredags hade jag gått 16 fulla veckor och jag är inte ens i närheten av halvtid. Maagen är ju redan stor som ett hus, hur kommer jag att se ut om 24 veckor till... Puh!

Den sista maj ska vi få gå på Ultraljud för andra gången, första gången var i vecka 12 då jag misstänkte att jag var längre gången. Men så var inte fallet utan livmodern satt bara väldigt högt uppe och nu i vecka 16 har jag livmodern 3 cm ovanför naveln... Den brukar vid det här laget vara 10 cm nedanför naveln.

Så min mage är gigantisk redan och det är bara EN, det har vi kollat.. Åh det känns ju inte bara lite jobbigt.Så detta är jag och min mage i v.16!!


RSS 2.0