Tapeter i nya dimensioner!

Jag älskar tapeter och gärna väldigt mönstrade, glada tapeter. En tapet ska vara rolig och spännande att titta på.. Men det får inte bli rörigt! Lagom är bäst, här är några av mina favoriter..



Kombinera olika färger eller olika mönster på tapeterna, skapar en ny effekt av väggen. Gillar verkligen denna bild skarpt, stolar från Eames och lampan från Kartell! Love it!! Tapeterna är från Walldecor och heter Alice!



Tapetsera golvet med Blossom Kill av Tado, fungerar ungefär som klistermärken som man sätter på golvet! Snyggt, absolut!! Skulle jag gärna göra på mina tråkiga golv här hemma.. Piffar till ett alldagligt golv helt klart!



Ett grafiskt tryck på tapeten, perfekt för den som är less på alla blommor. Tapeten Elton skapar en labyrintkänsla och den kommer från Sandberg!!




Naturen är på väg in i våra hem, och mest troligt för att stanna ett tag. Träd, träkänsla, päls, ja allt som har med naturen att göra.. Tapeten Great Orman Street från Little Green är just en sån tapet som skapar känsla av naturen i hemmet!


Eller varför inte tapetsera taket? Lisa Bengtsson har designat en Paris inspirerad taktapet som heter Edith.. Den är en favorit.. 


(Bilder: Viivilla)

Nallen är ju barnens favorit, och varför inte tapetsera ett gosedjur på väggen.. Kommer från kollektionen Wallpaper Mini & Maxi... Den är ju bara för söt!

Tapeter skapar nya dimensioner i våra hem och tar fram våra personligeter och vår smak på ett ypperligt sätt.. En tapet kan säga mycket om en person och det är just vad ett hem ska vara. Personligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0