Detaljer

Jag älskar att ändra om med små detaljer såsom att byta färg på ljus, krukor, vaser m.m.

I hallen just nu är det lite gult, i övrigt så är det bara små saker som har förändrats här hemma. Det har tillkommit några nya tavlor i form av citat. I sovrummet speglar vår godnattramsa till barnen som har blivit en stor favorit och inte kan utelämnas.. Den godnattramsan har följt med oss sen den första dagen vi kom från BB med Rasmus som är 10 år idag och är en ramsa som kommer att följa med så länge barnen vill säga godnatt till oss.. Sen hoppas jag att den följer med till deras barn. En ramsa som betyder trygghet och kärlek för mig.. Det allra värdefullaste jag har är mina barn och därför är det viktigt för mig att de får höra orden "Jag älskar dig" varje dag, även om meningen oftast kommer i samband med ramsan. Men orden betyder lika mycket för mig och mina barn i alla fall..Sist av allt är vår God Nattramsa :-)


Lite pyssel!

Under tiden som jag har varit lite osynlig här har jag testat att göra lite annat, nämligen tårtor. Tanken från början var att jag ville göra en alldeles speciell tårta till vår sons dop som sker i maj. Fast jag ville ju gärna testa lite innan så jag vet hur och vad jag skulle göra. Utseendet på tårtan har jag redan bestämt men jag ville testa att göra en tårta i "bageristuk". Så jag köpte hem lite marsipan, bakade några bottnar och satte igång att testa..

Så här blev slutresultatet:Den första tårtan jag gjorde, lagom till påsk och lagom till min älsklings morfars födelsedag.Samt några av de andra jag har gjort efter det. De tre sista gjorde jag till min systers 30-års fest..


Så roligt att testa på nåt nytt..


Hemma hos oss..

...är det fullt ös. Lilleman har börjat springa runt i gåstolen och ingenting är säkert. Han når verkligen överallt :-) Jag har bestämt mig för att inte flytta nånting utan Benjamin får lära sig att inte röra, se men inte röra så den mening som florerar mest här hemma just nu är "Aja Baja, inte röra". Han har insett att återvinningen är såå jätterolig, alla tidningar, kartonger och allra bäst är plastpåsar. Suck!!

Man får springa som en skottspole mellan varven här hemma men samtidigt är det så roligt att se att han växer, hänger med och faktiskt vill framåt. Plutten väger nu 7,5kg och han växer så det knakar. Även 6 månaders strecket har han hunnit med så nu och ett halvår framåt är det utveckling hela tiden. Jag ser fram emot, att börja krypa, sitta ordentligt, hasa sig upp på möblerna, första steget, första tanden m.m. Ska bli såå skoj och det är tur att jag har världens bästa hjälpredor på vägen!!! Det finns nog inga snällare syskon är Rasmus och Matilda..

  

Mmm, jag är stolt över min familj :-)


Stressigt värre!

Det känns som jag har varit i en kokong i evigheter. Jag vet inte vad jag har gjort av dagarna, jag har inte haft nåt speciellt för mig på dagarna men jag har ändå inte haft tid till någonting.
Det har varit kalas, på kalas, på kalas, fest, vardagliga sysslor och allt annat ingenting! Jag har varit så uppslukad i vardagen att jag har inte reflekterat över min dag eller tiden som flygit förbi. Men just nu är det väl ganska lugnt ett tag framöver. Vi har ett dop inplanerat om några veckor och det är väl det som står närmast på schema just nu förutom att jag förhoppningsvis kommer att få tillbaka min energi och mitt glada humör som inte verkar ha infunnit sig på väääldigt länge. Typiskt för mig när jag är stressad.

I morgon ska jag börja träna och starta en strikt variant av LCHF för att komma igång igen. (Mer finns att läsa under "Mitt nya Liv")

Så nu blickar jag framåt mot ett mål och en förhoppning om ett piggare liv och bättre humör.

Jag tänkte att jag ska visa er i morgon vad jag har pysslat lite med och förklara varför jag varit så distanserad och frånvarande... En liten sneakpeak:Syns i morrn :-)


RSS 2.0