Snygg Lampa fick flytta hem!

mmm, jag älskar verkligen att gå på loppis och titta efter fina fynd! Just nu är jag inne i en period där jag vill ha lampfötter i olika stilar! Har länge velat haft nya lampfötter till fönstret i sovrummet. Jag har hittat en i alla fall så nu är jag bara på jakt efter en till. Så här ser mina nya lampor ut, en hittade jag på loppis, de andra två hittade jag i stugan.. Den första bara ÄLSKAR jag, bulligheten och formen, mmmm!


Underbara saker!Dessa fina saker hittade jag  inne på Designtorget. Hatthyllan är ju bara såå fin och jag älskar verkligen det gamla som kommer tillbaka, dels både i ny tappning men även det man kan fynda själv på loppis och göra om. Men jag blandar det gärna med lite nytt och stilrent för att skapa min egen inredningsstil.


Vårens trender från Ellos!

Ingen har väl undgått att jag är förtjust i Ellos :-) En butik som jag hittar väldigt mycket roligt från och som har blivit så bra genom åren. Jag minns när jag var yngre då jag tyckte den postordershopen var för tanter.. Jag tyckte inte om kläderna och verkligen inte möblerna som såg ut att vara en sämre variant av Dollarstore. Det kändes plastigt och B. Idag ser jag mycket design och snygga fräscha möbler och kläder för alla. Shoppen sträcker sig till alla åldrar och smaker vilket sjag ser som väldigt positivt och jag handlar mer där nu än någonsin. Min Globen lampa kommer faktiskt från Ellos.

Så här ser i alla fall vårens trender från Ellos utStilarna vi kan se är Industriell Vintage, Grafisk, skandinavisk, Pastell, Shabby Chic och Orientalisk.. Det är inte helt otippat att min favorit är Industriell Vintage och Grafisk. Jag kombinerar gärna dessa två, jag gillar verkligen den svart/vita enkla kontrasten men gärna med inslag av den hårda stela och kala industriella looken. Två stilar som bryter den mjuka och romantiska lägenheten som vi bor i. Det gillas.. Jag är inte så mycet för rysch pysch utan vill ha det enkelt och bortplockat, två omöjliga faktorer att uppnå när man har små barn. Hur ser er stil ut?? Vad tycker ni om?


Bildbomb från Vardagsrummet!

Ja, jag tänkte bombardera er med lite bilder på hur vårt vardagsrum ser ut just nu. Det är lite kul att titta i genom albumen och titta tillbaka på hur man haft det genom åren. Ibland kan jag känna varför har jag gjort om vissa saker?? Men jag trivs ändå så som jag har det nu. Dock har jag fortfarande inte tagit tag i att måla mina lister men jag antar att det kommer eller så får jag bortse från det och njuta av det jag faktiskt tycker om! Hmm, kanske ska ta en tjejkväll framöver och låna ut penslar och målarfärg så kanske det blir gjort!! DET tål att tänkas på, lite vin och lite mat i utbyte mot lite målarhjälp :-)


RSS 2.0