35+2

Åhh, hela 35 veckor har jag nu hunnit passera och avverka av graviditetens alla 40. Så det innebär att det är nu cirka 3 veckor kvar till bebben kommer om vi i vår familj får som vi vill.

Jag ska iväg till barnmorskan idag och göra min sedvanliga kontroll. Har ju som sagt inte världens bästa värden gällande järn och blodtryck så vi får väl se vad som är i görningen idag!!

Så här ser magen ut just nu.(Foto: Privat)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas de går bra hos barnmorskan, uppdatera gärna sen å berätta hur de gick :)

Har du fått datum för snitt än?

2011-09-15 @ 11:16:01
Postat av: Emma

Hoppas allt gick bra hos barnmorskan!?:)Ha en skön lördag, kram emma

2011-09-17 @ 16:28:44
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: isa

Hej tjejen!!!

Jag vill börja med att ge dig en stor BAMSE KRAM!!! Jag har haft det lite tumult artat här hemma den sista tiden så har inte haft möjligheten att tacka dig för fina kommentar först nu!!! Dina ord värmde verkligen i mig, du gjorde min dag super!! Det är inte lätt när det är svårt och tiden med barnen räcker aldrig till så som man vill, men man kämpar ju på ändå. Du är då toppen på alla sätt och vilken fin mage du har!! :) Hemma hos oss är allt på bättrings vägen nu trots att det har varit lägehets visningar och allt inblandat. Nu har vi börjat se allt klart och faktisk bestämt oss för att vi vill vara tillsammans ;) Så nu vänder vi blad och blickar framåt igen. Jag vill ge dig en stor stor kram och en lyckospark inför förlossningen kramar

2011-09-20 @ 17:41:44
URL: http://rustaupp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0