FavoriterSatt och tittade på Ellos så här mellan all surfing och insåg att jag behöver lite nya lampor här hemma, framförallt fönsterlampor. Jag är så trött på mina lampor med stålfot och skulle gärna kunna tänka mig nåt annat. Funderingarna jag har är en ganska hög lampa men inte så stor i omkrets. Sen har jag ju balkongfönstret som ja måste ha en hängande lampa och där hittade jag en klar favorit som jag nog måste handla hem.  Det stod mellan Ellos variant eller Clas Ohlsons. Mest sugen är jag på Ellos variant.


Jag är väl mest sugen på den trådiga Globen Wire

Bordlampa 1: 599:-
Bordlampa 2 Globen Wire:1099:-
Bordlampa 3: Vera 179:-
Bordlampa 4: Globen Mouse: 249:-

Globen Mouse är väl egentligen ingen hög lampa men den är bara så fin :-)

Fönsterlampan som jag vill ha till balkongfönstret står mellan dessa, Globen Cage eller Clas Ohlsons Arbetsbelysning, det lutar faktiskt åt Globen Cage som är vit och lite mjukare.


och golvlampan hittade jag faktiskt inte på Ellos utan på Rusta, en snygg, enkel och stilren lampa. Har funderat länge på en TopHat sedan jag såg den hamme hos Jenny på JainThePain men har insett att jag har inte riktigt den ekonomin :-( Så näst bäst alternativ är faktiskt någon av dessa som bara kostar 299:- respektive 499:-Vad tycker ni??
Kommentarer
Postat av: Magnus på Uttaget.se

Du har en fantastisk smak må jag säga! :) Dock är det väl dumt att betala för mycket för lamporna - http://www.uttaget.se/globenwirebord-p-910.html?Du är helt enkelt varmt välkommen till oss om du vill!Jag passar på att önska dig ett fortsatt strålande 2012!MVH,

Magnus - Uttaget.se

2012-01-18 @ 00:17:54
URL: http://www.uttaget.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0